Clark Kent (smallville) jumpa Malaysia!

Wei Clark Kent dah jumpa Malaysia la! jom tengok !

Video yang aku jumpa ni adalah buatan Malaysia . Seorang budak sekolah rasanya.

Bagi pendapat aku la, hebat budak ni  bwt effect tp lucu pun ada gak hehe ada bnyk video lg budak ni post di you tube

Advertisements

The best Rock bellet ever! Jom nyanyi

Salah satu lagu yg lekat ngan aku dr aku kecik rasanya huhu..memang rockballet yg paling best!” I JUST WANT U TO KNOW WHO I AM!”  enjoy

Video BudaK Buta 5 Tahun Main Mozart guna Piano AMUZINK!

Aku tau pasal video ni dari afear23, aku kagum melihat kebolehan budak itu itulah namanya anugerah tuhan dia dicipta cacat drsegi fizikal tetapi di berikan kelebihan lain.. selepas beberapa minit aku tengok ni aku terasa sedih la plak tengok dia ni kecik lg.. buta.. di tambah lagi para juri yg mengalirkan air mata xkira lelaki tau pun pempuan..SO RENUNG RENUNG KAN LA.