Pengumuman

blog ni TELAH BERPINDAH  ke http://deemataque.blogspot.com maklum

Pert Bertungkus Lumus Post Entry Dalam Tulisan Jawi,Korang Nak tak?

Oleh Kerana WordPress tengah bwt code changes aku terpaksa perapkan entry yg aku bwt pagi tadi. X boleh letak video lah plak. So dalam pada kebosanan aku pun pergilah merayau-rayau kat blog-blog org. So entah macam mana aku terjumpa this site ni yang menyebabkan aku tergerak hati mau buat entry dalam Tulisan Jawi.So nilah hasilnya

اكو هاڽ منچوبا كونۏرتر ني. ووو! سوڠڬوه هيبت. كورڠ مستي نق جوڬق كن؟ هها تيدق اڤ سبنتر لاڬي اكو باڬي تاو رهسيا اكو برتوڠكوس لوموس ممبوات انتري دالم توليس جاوي ني…

Korang dapat baca x? Apa? x paham? Huh! setelah bertungkus lumus, dapat gak aku hasilkannya. Hehe Korang pun nak gak ker?hehe rahsia aku ialah….Ejawi™Online 2.2 ! Lepas ni boleh lah buat entry dalam bahasa jawi. Siapa x pandai baca tu bleh lah praktikannya di Ejawi™Online 2.2 converter

Selamat mencuba!

Costum apa ni? Firaun?

egypt

Haha lucu dan menakutkan pun ada aku tengok wajah sendiri. TP Memang gempak la dinner kali ni semua pensyarah pun puji . Memang best macam2 kostum aku tengok lucu2 nak tengok lg apa yg budak2 batch aku pakai malam 2?? tunggu… NAPA plak ni? babnya aku dah terlost gambar2 lain entah di dalam pendrive aku xda. maybe di desktop aku kat rumah kazen aku. dah lama aku x balik ni..lepak rumah member DI Ampunk.Maklumla sudah ada notebook tu jakla yg ku bwk kehulu kehilir,