Geram betol! Tolong Aku wei

Geram betol pulak aku, aku mo taruk 1 song  jak pun dalam blog ni xdapat x supportka script yg di bagi?  tulah blog free kan mesti ada keterbasannya.. so sapa boleh tolong aku boleh lahsend idea korang  ya.. Lagu ni yg aku mo pasang..

Kenapa Aku geram? TAK SUKA! TAK SUKA bila gagal aku main triaL  and error jak ni. Lagu ni dulu2 time sekolah  aku takut bila dengar.. tp lama2 syok plak

Clark Kent (smallville) jumpa Malaysia!

Wei Clark Kent dah jumpa Malaysia la! jom tengok !

Video yang aku jumpa ni adalah buatan Malaysia . Seorang budak sekolah rasanya.

Bagi pendapat aku la, hebat budak ni  bwt effect tp lucu pun ada gak hehe ada bnyk video lg budak ni post di you tube

Video BudaK Buta 5 Tahun Main Mozart guna Piano AMUZINK!

Aku tau pasal video ni dari afear23, aku kagum melihat kebolehan budak itu itulah namanya anugerah tuhan dia dicipta cacat drsegi fizikal tetapi di berikan kelebihan lain.. selepas beberapa minit aku tengok ni aku terasa sedih la plak tengok dia ni kecik lg.. buta.. di tambah lagi para juri yg mengalirkan air mata xkira lelaki tau pun pempuan..SO RENUNG RENUNG KAN LA.